Tizenheten kezdtük, egyetlen céllal: hogy az írás szenvedélyén átszűrve, színekre bontsuk a világot. Mára kinőttük a számot, de a prím oszthatatlanságában a mai napig osztozunk.

áthallás


StrippedScience
(Poór Viktor Soma képregényblogja)

adventi napi1

2011.12.14. 17:17 tizenhét

 

Variációk natúr barna csomagolópapírra

 

Nálam a karácsonyi ajándékok beszerzése mindig a véghajrában történik.. Hiába tervezem meg előre, hogy kinek mit szánok, mire megvenném, elfogy, mire elkészíteném, elfogy a hozzávaló.. Ezért december 23-án általában még lázasan keresek.. Viszont aki nem ilyen rendetlen mint én, már most kipróbálhat néhányat az alábbi csomagolási módok közül, amikhez csupán az egyszerű barna csomagolópapíron kívül egy kis kreativitás szükséges..  

(igen itt rögtön a szöveg alatt a csomagolás feltehetően születésnapra készült, illetve a legalsó is, de mindegyiket el tudnám képzelni akár karácsonyi csomagként is)

 

 

- zibóka -

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenhetmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr943463230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása