Tizenheten kezdtük, egyetlen céllal: hogy az írás szenvedélyén átszűrve, színekre bontsuk a világot. Mára kinőttük a számot, de a prím oszthatatlanságában a mai napig osztozunk.

áthallás


StrippedScience
(Poór Viktor Soma képregényblogja)

adventi napi1

2011.12.16. 17:17 tizenhét

 

Kedves Olvasó!

Elgondolkodtál rajta, hogy mennyi szeretet fér el egy cipősdobozban? Talán sokak számára nem ismeretlen a  Baptista szeretetszolgálat által Magyarországon meghonosított akció, amelyek ötlete egy nemzetközi mozgalom alapján (Operation Christmas Child) született.

A szeretetszolgálat évről évre meghirdeti a tízezer gyermek karácsonya elnevezésű akciót, amelyben cipősdobozokban várják az adományokat rászoruló gyermekek részére, amelyeket karácsonykor szétosztanak közöttük.

Aki teheti, tegye szebbé egy szegény gyermek karácsonyát! A dobozokat December 19-ig az alábbi helyszíneken lehet leadni.

 

 

- zibóka -

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenhetmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr473468062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása