Tizenheten kezdtük, egyetlen céllal: hogy az írás szenvedélyén átszűrve, színekre bontsuk a világot. Mára kinőttük a számot, de a prím oszthatatlanságában a mai napig osztozunk.

áthallás


StrippedScience
(Poór Viktor Soma képregényblogja)

A Nő kétszer - KontRáz - egy perc slam

2012.02.17. 09:17 tizenhét

 

Instant nő vagy. A porhó pornőből a pornó pont jó. Műkörömmel működő műgyönyör, ki rendszertelen szexszel versz férfilelkeket. Testnedved testet festve emel a Mennybe, vagy taszít a Pokolba. Megvetett oltáron önnön méhed áldozod fel, orgazmusok közepette kárhozva el. Változnod kell, másképp senki nem emel fel, anyává, büszke nővé. Bő lére eresztett kegyvesztett tucatnő leledzik benned. Olyan Orgazmoszban helyet foglaló égitest, akivel kiábrándító az égiszex. Miért sziszegsz? Ajkad formára hozva, mélytorokba szervezel perverz kalandtúrát, hogy a fehér májad kúráld, vagy sokkal inkább, magadat kúrd át. Mindazonáltal érdekes felvetés: a szájjal végzett péniszkeltetés. Kéjbarlangban kéjszag van, készakarva arcot takarva éjszaka mész haza. Magadat szégyelled-e, amiért lábaidat csak szétvetve érvényesíted akaratod? Szebb vagy, mikor magadat adod. Ha viszont ez lennél te, a csípőnadrágból kilógó kappanhájjal operáló, férfiakkal idei-óráig kooperáló nőszemély, akkor szerény vigasz ugyan, de egy igaz utad, van: a kárhozat. Az egyéjszakás paradigma: Gerincre vágnak valakit ma. Téged korhű pornő alakít a trend, a fejedbe ágyazott új Világrend. Agyagdarab vagy a forgó korongon, nem érsz annyit, hogy miattad férfiszív szorongjon. Bár nem erre vagy hivatott, a céda nőknek te diktálsz divatot. A hiba sajnos ott van veled, hogy nálad a turkálóban szebb darabra lelek. Ez remek.

 

Egy perc slam

-den-

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenhetmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr374122377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása