Tizenheten kezdtük, egyetlen céllal: hogy az írás szenvedélyén átszűrve, színekre bontsuk a világot. Mára kinőttük a számot, de a prím oszthatatlanságában a mai napig osztozunk.

áthallás


StrippedScience
(Poór Viktor Soma képregényblogja)

Alig győzöm várni... - mantra

2012.10.14. 17:17 tizenhét

Alig győzöm várni, hogy újra találkozhassunk.

Indulok feléd, puhán lépkedve – zajt nem keltve. Nem szeretek ilyenkor mások szemébe nézni…

Izgulok, ahogy a kilincshez érek, pedig nem először lépem át ezt a küszöböt. Rám nézel, mindent abbahagysz, sietsz hozzám. Hogy hozzám érj. Ekkor kezdődik a varázs: ahogy egyre szebb leszek, kibomlok, mint egy rózsa, a mosolyom ragyog. Viccelődünk a borostádon, az idióta frizurámon, hogyan telt a nyaram.

A jogosítványom megszerzéséről NEM vagyok hajlandó beszélni. A lényeg: nem sokszor buktam meg életemben, kivéve kétszer. Egymás után.

Akkor most bal kezes vagy – vagy mégsem?

Méregetsz, pirulok. Remegek. Halk zene, behunyom szemem. Ujjaid matatnak. Vajon jó lesz ez így? A tükörben sosem magunkat nézem.

ch.jpg

A képet C.H-től kaptuk kölcsön.

Végeztünk. Felállok. Tényleg elégedettek vagyunk mind a ketten? Ez nem most fog kiderülni, azt hiszem. Azért mosolygunk, mi mást tehetnénk.

Nagy levegő, itt hagylak. A napfény bekúszik a szemüvegen át.

 

(Ezt az írást a világ legklasszabb fodrászának ajánlom nagy szeretettel: C.H-nak)

 

-zsiki-

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenhetmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr924847795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása