Tizenheten kezdtük, egyetlen céllal: hogy az írás szenvedélyén átszűrve, színekre bontsuk a világot. Mára kinőttük a számot, de a prím oszthatatlanságában a mai napig osztozunk.

áthallás


StrippedScience
(Poór Viktor Soma képregényblogja)

adventi napi1 kalendárium - 3

2010.12.21. 17:17 tizenhét

 

Vásári forgatag - Koppenhága

Évek óta Európa legnagyobb vidámparkja, a Tivoli ad otthont a hagyományos karácsonyi vásárnak Koppenhágában. Az adventi meseország ragyogásáról több ezer égő gondoskodik, melyet a Tiffany vezető dizájnere, John Loring álmodott meg. A koppenhágai királyi porcelángyár termékei, diótörőszerű fababák, cukrozott alma, fűszerek a vásári kínálat. Mosolygó arcú árusok mérik a forró glöggöt, ami sült almával a legfinomabb. A park közepén hatalmas jégpálya vár a gyerekekre, táncos kedvű felnőttekre. Itt találkozhatunk a Télapóval, hullámvasutazhatunk karácsonyi koboldokkal, és mindenütt tündérmanók üdvözölnek bennünket. A meseország karácsony után is, egészen az esztendő végéig nyitva tartja kapuit.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenhetmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr832506919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása