Tizenheten kezdtük, egyetlen céllal: hogy az írás szenvedélyén átszűrve, színekre bontsuk a világot. Mára kinőttük a számot, de a prím oszthatatlanságában a mai napig osztozunk.

áthallás


StrippedScience
(Poór Viktor Soma képregényblogja)

adventi napi1 - advent 3.0

2011.12.11. 17:17 tizenhét

 

Most, hogy az alkony ismét a közelünkbe kapaszkodik, ideje meggyújtani a harmadik adventi gyertyát. Persze ne csak gépies mozdulat legyen, torpanjunk meg egy kicsit, gondoljunk erősebben magunk köré, mert a harmadik gyertya mindig azt is jelenti, hogy van lehetőség  a megbocsátásra és a szeretésre.

Ne higgyük el, hogy a Karácsony közeledte egyet jelent az ajándékok nyakló nélküli hajhászásával, hiszen, ha az oda-adás szép misztériumát nem képes átjárni a szeretet, üresek maradunk, mint az zengő érc, vagy a pengő cimbalom.

Legyen időnk magunkra is, mert azt fogja szólni a száj, amivel csordultig van a lélek. Készülődjünk, hiszen az advent a készülődés ideje, legyünk képesek megújulni befogadni és vég nélkül adni, hisz tudjuk jól: ez utóbbit mindig jobb.

 

 designed by M.J.

És ugye tudjuk, muzsika nélkül talán fakóbb a karácsony, hóhullás ide vagy oda! Még évekkel ezelőtt egy nagyon klassz internetes rádió adóra bukkantam: sky.fm. Nagyon sok kiváló muzsika szól és karácsony környékén mindig indítanak egy átmeneti csatornát, nemes egyszerűséggel Christmas Channel néven. Ez szól nálunk karácsony környékén, amikor túl vagyunk az advent felén és az Angyalok már egészen közel merészkednek. Engedje meg a Kedves Olvasó, hogy adventünk harmadik gyertyája mellé muzsikát is ajánljak... (Elég csak a megvastagított névre klikkelni és máris szól.)

 

Áldott, szép gyertyagyújtást kívánok minden Munkatársam nevében!

 

-vj-

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenhetmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr793455701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása