Tizenheten kezdtük, egyetlen céllal: hogy az írás szenvedélyén átszűrve, színekre bontsuk a világot. Mára kinőttük a számot, de a prím oszthatatlanságában a mai napig osztozunk.

áthallás


StrippedScience
(Poór Viktor Soma képregényblogja)

design napi1

2011.04.28. 17:17 tizenhét

 

 

A fortepan.hu csodálatos világba kalauzol bennünket, saját múltunk elevenedik meg a képkockákon. 9495 arhív fotó a XX. századból. Nemrégiben bővült a gyűjtemény, a friss címkére kattintva a honlapon már jártasak átböngészhetik a legújabb képeket. Mindenki számára nyitott a lehetőség, hogy feltölthesse saját családi fotóarhívumát az időrendben böngészhető képtárba.

Kerényi Zoltán azonban mást is gondolt, megragadták az idősödő képek, szerette volna megmutatni a változást, s friss fotókkal szerkesztette a fortepanon található arhívumot.

Az eredmény: ”Ablak a múltra” című galéria, mely megtekinthető: itt.

- eszter -

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenhetmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr12820090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása