Tizenheten kezdtük, egyetlen céllal: hogy az írás szenvedélyén átszűrve, színekre bontsuk a világot. Mára kinőttük a számot, de a prím oszthatatlanságában a mai napig osztozunk.

áthallás


StrippedScience
(Poór Viktor Soma képregényblogja)

A tizenhetes számú ház

2011.11.17. 17:17 tizenhét

 

Alfred Hitchcock J. Jefferson Farjeon színdarabjából készített filmje, 1932-ből.

 

Műhely.

 

Egy évesek lettünk. A fenti képpel az Olvasó kicsit beleláthat a műhelybe. Üdvözöljük nálunk! Egy éve dolgozunk, hol intenzívebben, hol kicsit megfáradva, pont úgy, ahogy az élet is alakul körülöttünk. Kicsit változtunk is talán, most erősebb a gasztronómia, de mit tegyünk, szeretünk enni, s talán aki szeret enni az az életet is szereti, ez pedig át-süthet a szöveg szövetén. Szeretem ezt a szót: a szöveg, mint szövet. Betakar, melegít, izgalmassá tesz, elidegenít.

Reméljük megszerettek bennünket annyira, hogy lesz kedvük egy újabb év során is velünk tartani. Megfogadtuk: igyekezni fogunk, ne maradjanak olvasnivaló nélkül.

Itt leszünk, nézzen hát be hozzánk, de a műhely ajtaja csak ma lesz nyitva. Az elmúlt évben 356 alkalommal jelent meg tartalom a blogon. Azt szokták  mondani, több nap, mint kolbász, itt meg kevesebb írás, mint nap, de mindegyik avval válik érdekessé, hogy érdek nélkül, ingyen kegyelemből a szív leütéseit (is) tartalmazza.

És ne feledje: a szülinapunk az Olvasóval teljes, Ön is kellett ahhoz, hogy éljünk, létezzünk. Ezért hálásak vagyunk.

 

 

-vj-

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenhetmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr472456828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása